Te fundit

22:41

22:25

22:10

22:00

21:50

21:40

21:30

21:20

2024-03-03 22:00:00Politika TEMA

1 Komente

 1. u
  u shofshin zagaret

  1 vit dhe me perfitme miliarda Euro ju deshen Perbindeshit te shkaterronte gjithcka.

  Lini një Përgjigje

  20:40 Politika 3 komente

  19:40 Politika 12 komente

  19:10 Politika 2 komente

  18:40 Politika 20 komente

  18:10 Politika 12 komente

  17:40 Politika 2 komente

  17:00 Politika 11 komente

  15:10 Politika 11 komente

  14:55 Politika 6 komente

  14:25 Politika 12 komente

  Më të lexuarat

  01:10 Kulturë 11 komente

  10:23 Dossier 2 komente

  15:16 Politika 13 komente

  10:17 Kronika

  11:33 Bota 13 komente

  14:18 Politika 10 komente

  Blog Tema

  20:50 Blog

  11:20 Blog 8 komente

  18:08 Blog 3 komente