Te fundit

09:13

09:05

09:02

08:45

08:32

08:20

22:42

22:27

2023-12-05 10:19:00Politika TEMA

2 Komente

 1. E
  E regullove cilesin e diellit ? .

  - Drejtohuni gjykates kushtetuese nese pretendoni qe ju shkelen te drejtat ?. - Kjo rremuje behet per te mbrojtur familjen kriminale Berrisha nga drejtesia

  1. U
   Ushtari.

   O Blendi ca thua more por ai eshte aq i ditur sa do ta beje edhe diellin te shkelqeje me shume.Yhy yhy sa lart eshte ferdi por ti " se kupton dote. "Po me ca meresh o Blendi me ata duhet te kesh dy bythe nje ta cash e nje ta mbash.A e di ckeni ju gjeni ca hapje"ilace" dhe jepjani me detyrim atyre se nuk vijne ne terezi ata.Ata jane si ata ne mes te oqeanit qe i ka zene fortuna e nuk dine ca bejne.

   Lini një Përgjigje

   10:06 Politika 27 komente

   09:44 Politika 2 komente

   09:37 Politika 1 koment

   09:28 Politika 5 komente

   09:23 Politika 3 komente

   09:19 Politika 3 komente

   09:18 Politika 9 komente

   09:15 Politika 8 komente

   22:20 Politika 25 komente

   22:10 Politika 2 komente

   Më të lexuarat

   10:03 Politika 15 komente

   20:50 Sociale

   13:10 Kronika 25 komente

   13:37 Politika 59 komente

   17:00 Politika 7 komente

   18:10 Politika 9 komente

   Blog Tema

   20:54 Blog

   20:30 Blog 1 koment

   20:10 Blog 1 koment