Te fundit

09:06

09:02

09:01

08:51

08:31

08:22

08:15

08:01

2023-12-05 13:13:00Politika TEMA

1 Komente

 1. N
  Noci

  Nuk kam dagjuar kend te kercenojne,por sigurisht ndoshta dikush nga BKH mund te jete duke u marre me ate pune,se imuniteti e mbron deputetin per disa veprime por jo antikushtetuese,se ndonje dite dikush do shkoje te japi llogari per djegje dhe dhune qe po ushtrohet

  Lini një Përgjigje

  11:55 Politika 21 komente

  11:41 Politika 30 komente

  11:30 Politika 2 komente

  10:19 Politika 2 komente

  10:06 Politika 27 komente

  09:44 Politika 2 komente

  09:37 Politika 1 koment

  09:28 Politika 5 komente

  09:23 Politika 3 komente

  09:19 Politika 3 komente

  Më të lexuarat

  11:29 Ekonomia 30 komente

  10:16 Politika 22 komente

  11:13 Kronika 8 komente

  11:59 Dossier

  20:00 Rajoni 78 komente

  09:18 Bota

  Blog Tema

  21:10 Blog

  17:08 Blog

  09:19 Blog