Te fundit

16:34

16:23

16:15

16:06

16:01

15:55

15:38

15:29

2024-04-16 16:33:00Politika TEMA

2 Komente

 1. .
  .

  Na çatë karin megjithë KiE. Historikisht është thënë KE, pra këshilli europian. Mësoni të flisni shqip, o koqevarë muti! Dhe doni ta quheni shqiptarë ju, gjoja. Ptu!

  1. S
   Sho isari

   O ushtar Bilushi, thuhet KiE per ta dalluar nga Komisioni Europian qe eshte KE.

   Lini një Përgjigje

   15:35 Politika 3 komente

   15:20 Politika 16 komente

   15:00 Politika 2 komente

   14:47 Politika 50 komente

   14:36 Politika 2 komente

   13:39 Politika

   13:06 Politika

   12:46 Politika 1 koment

   12:24 Politika 2 komente

   11:07 Politika 2 komente

   Më të lexuarat

   13:17 Politika 14 komente

   17:51 Bota

   18:50 Rajoni 1 koment

   11:38 Politika 4 komente

   18:16 Kulturë 1 koment

   19:47 Editorial 2 komente

   Blog Tema

   20:50 Blog 1 koment

   11:20 Blog 20 komente

   18:08 Blog 3 komente