Te fundit

22:41

22:25

22:16

22:10

22:00

21:50

21:48

21:40

2024-03-04 09:13:00Politika TEMA

3 Komente

 1. A
  Arbeni

  Bli një telefon tjetër moj baxhellë,sepse ke pare plot.

  1. R
   Renata

   O drejtesia më e korruptuar e ballkanit, çfar prisni me kët fëlliqësirë akoma. Kushedi çdo ti kishit bërë një fukareshe me gjysmën e akuzave të saj, do ti kishit marë jetën jo fytyrën po e po. Kush janë këto qelbësira që i japin shpresë kësaj mortje, o gjyqtarë të ndyrë, dita juaj po soset, do zini vëndin e kësaj kolere në bankat e të akuzuarëve.

   1. D
    Dakli

    Ilir Panda, është xholi nën mëngë i monikës. Thuhet se ky panda, lidhjet i ka të hereshme me gjën e zezë të shqiptareve që quhet mutika. Ky i ka bërë disa ndere kësaj kuçedre, duke rënduar ata që kërkonin drejtësi nëpërmjet këtij gjyqëtari. Këtu luhet mes ramës dhe opinjonit, për sy e për faqe, kjo bën spektakël me nervat e mbarë kombëtare të këtij populli. SPAK një kulush besnik i këtyre fantazmave.

    Lini një Përgjigje

    22:42 Politika 3 komente

    22:23 Politika

    22:00 Politika 1 koment

    20:40 Politika 3 komente

    19:40 Politika 12 komente

    19:10 Politika 2 komente

    18:40 Politika 20 komente

    18:10 Politika 12 komente

    17:40 Politika 2 komente

    17:00 Politika 11 komente

    Më të lexuarat

    09:20 Politika 10 komente

    10:03 Sport 34 komente

    11:59 Sociale 47 komente

    09:14 Politika 4 komente

    17:05 Politika 10 komente

    19:19 Politika

    Blog Tema

    19:00 Blog

    14:30 Blog 13 komente

    19:44 Blog 7 komente