Te fundit

10:20

10:10

10:00

09:56

09:50

09:49

09:40

09:33

2023-12-04 16:47:00Politika TEMA

2 Komente

 1. H
  Hajt per hajr dhe ma e mira u baft.Kena shpresë.

  Or shok . Ja ke la ftyrën çdo qyteti, edhe tonën ke me na e la. Po tlutna, pencionet mos nai len posht 30.000. Sja dalim dot , nuk kena rrob jashta shtetit qi tna ndijn.

  1. A
   Ali Peza

   Periferia e qytetit siç jane Bardhaj Myselim,Mes,Kullaj,nuk kane rruget e duhura,ujin e duhur,sherbimin shendetesor te duhur,transportin publik dhe shume gjera qe duhet ti kishin.Mos harro se jane jo mbi 5 km distance dhe jeta erresohet qe ne kilometrin e pare.Po kalon nje vit dhe nuk duket gje kater vjet jane boll pe tu lare faqet edhe ketyre zonave si dhe atyre te nen e mbi Shkodres.Thirrini mendjes Edi dhe Benet.

   Lini një Përgjigje

   16:38 Politika

   16:00 Politika 3 komente

   14:50 Politika 5 komente

   14:23 Politika 1 koment

   14:10 Politika 3 komente

   13:42 Politika 2 komente

   13:33 Politika

   13:25 Politika 33 komente

   12:28 Politika 10 komente

   11:47 Politika 1 koment

   Më të lexuarat

   11:29 Ekonomia 48 komente

   11:13 Kronika 12 komente

   11:59 Dossier 1 koment

   20:00 Rajoni 84 komente

   17:42 Politika 18 komente

   14:13 Politika 15 komente

   Blog Tema

   21:10 Blog

   17:08 Blog 9 komente

   09:19 Blog 1 koment