Te fundit

10:43

10:40

10:37

10:28

10:25

10:15

10:12

10:00

2023-12-04 11:47:00Politika TEMA

1 Komente

 1. E
  Emigranti

  Hiqeni mandien e deputetit . vetem atehere do te shikoni se si do rije Noka dhe kushdo Noka ....te gjithe njesoj perpara ligjit ...

  Lini një Përgjigje

  11:32 Politika

  11:07 Politika 13 komente

  10:56 Politika

  10:45 Politika 1 koment

  10:37 Politika 2 komente

  10:28 Politika 15 komente

  10:21 Politika 1 koment

  10:14 Politika 7 komente

  10:12 Politika 1 koment

  09:58 Politika 19 komente

  Më të lexuarat

  11:52 Bota 13 komente

  18:59 Politika 53 komente

  12:03 Politika 17 komente

  11:05 Kronika 11 komente

  22:10 Kronika 1 koment

  17:55 Sociale 29 komente

  Blog Tema

  10:15 Blog

  15:30 Blog 5 komente

  15:00 Blog 7 komente