Te fundit

16:01

15:53

15:44

15:35

15:20

15:09

15:07

15:00

2024-03-03 22:42:46Politika TEMA

3 Komente

 1. ÇDO ANËTAR , NËNKRYETAR !

  Aksioni politik i FOLTORES ndan “S” (sulmuse) , për aksionistët më të dalluar , sipas parimit “ NJË ANËTAR NJË NËNKRYETAR” !

  1. r
   robi

   po per krricin e faros me 2 gishta lart nuk keni menduar ndonje post me lart se eshte imazhi i foltores, sidomos aty ne furgonin e policise me trupin perjashta ngjan si Gjergj Elez Alia mbi kale, hero i pamposhtur, fakiri.

   1. A
    Arbeni

    Dolën zyrtar kryetarët dhe nënkryetarët e foltores së sali malokut.Nga 2 u bënë 4 të till.

    Lini një Përgjigje

    22:23 Politika

    22:00 Politika 1 koment

    20:40 Politika 3 komente

    19:40 Politika 12 komente

    19:10 Politika 2 komente

    18:40 Politika 20 komente

    18:10 Politika 12 komente

    17:40 Politika 2 komente

    17:00 Politika 11 komente

    15:10 Politika 11 komente

    Më të lexuarat

    20:00 Rajoni 99 komente

    17:42 Politika 19 komente

    10:49 Rajoni 14 komente

    10:31 Sport 4 komente

    09:15 Politika 20 komente

    20:18 Bota 6 komente

    Blog Tema

    12:22 Blog

    11:37 Blog 2 komente

    21:10 Blog