Te fundit

18:01

17:49

17:40

17:29

17:19

17:10

17:02

17:00

2023-09-30 14:32:00Rajoni TEMA

2 Komente

 1. I
  I Peremer

  O diplokari! Keni 60 vjet me te njejtin skenar - vete e nxisni sherrin dhe pastaj na dilni "shpetimtare"! Mjaft se po vriten njerez ne pune te tyre, pa i patur hak njeriu

  1. F
   Flamur Struga

   Kjo qe e thoni se :;pas keti sulmi ,grumbullimi i armatimit,i terroristeve te pregatitur te ushtruar mire,u ka marre kohe deri sa u aftesuan dhe hyren ne Republiken e Kosoves.Terroristet,kane patur perkrahjen e rusoserbise dhe me vet urdherat e tyre ,ata hyn qe duheshte te kishin fatin e kater serbeve te vrare.Nderhyrja e disa aleateve ,ben qe cakejt e tjere te shpetojne kokat e tyre.Ne kete rast nuk duhet te liret anash edhe kisha orthodokse !sepse kisha eshte bashkevepruese ne kete aksion ku ra Heroi Afrim Bunjaku..Populli yne eshte nje pooull fisnik por per terroistet eshte i pa meshirshem.Fale Policise !vigjilences te Qeverise Kurti- Vjosa,ky operacion i armikut deshtoj.Por rreziku populli mendon se nuk ka kaluar,kokat e terburara rusoserbe nuk e mendojne per humbjet disfatat qe i pret ata,Ushtria ,Policia ,populli i Republikes te Kosoves,eshte vigjilent ,..sido qe te ndodhi ,ne njohim vetem Fitore gjithmone me aleater tane besnik Usa,Gjermani,Anglia.Lavdi heroizmit te heroit Afrim Bunjaku

   Lini një Përgjigje

   14:10 Rajoni 20 komente

   12:33 Rajoni 1 koment

   12:14 Rajoni 3 komente

   11:30 Rajoni 1 koment

   10:56 Rajoni 3 komente

   10:54 Rajoni 9 komente

   10:43 Rajoni

   09:58 Rajoni

   09:50 Rajoni 1 koment

   09:42 Rajoni 3 komente

   Më të lexuarat

   10:06 Dossier 3 komente

   18:48 Politika 7 komente

   09:14 Blog 10 komente

   09:10 Politika 5 komente

   20:43 Politika 8 komente

   18:35 Politika 25 komente

   Blog Tema

   17:49 Blog

   17:29 Blog

   16:36 Blog