Te fundit

18:10

18:01

17:49

17:40

17:29

17:19

17:10

17:02

2024-03-04 15:33:00Rajoni TEMA

1 Komente

 1. S
  Shmili i Dardanisë së Poshtme.

  OR zoti HILL ! Sa vjet që ke kaluar në Iliri. E pabesueshme. Nuk paske mësuar gjë. ASPIRATA e vetme perëndimore e mbi 80 % të shkive është EURO - ja dhe USD - dollari. Në këtë pikë të cilësimit të shkive të Biligradit partneriteti i sinqertë i ynë ndaj jush, keqkuptohet. Për pak kohë do dalë tymi i iluzionit tuaj naiv. Pac shëndet e napaci në krah kudo që ju duhemi.

  Lini një Përgjigje

  13:50 Rajoni 13 komente

  13:30 Rajoni

  12:32 Rajoni 6 komente

  11:42 Rajoni

  10:28 Rajoni 3 komente

  10:18 Rajoni 25 komente

  10:07 Rajoni 1 koment

  09:41 Rajoni

  21:19 Rajoni

  16:03 Rajoni

  Më të lexuarat

  10:06 Dossier 3 komente

  18:48 Politika 7 komente

  09:14 Blog 10 komente

  09:10 Politika 5 komente

  20:43 Politika 8 komente

  18:35 Politika 25 komente

  Blog Tema

  17:49 Blog

  17:29 Blog

  16:36 Blog