Te fundit

18:10

18:02

17:57

17:48

17:39

17:33

17:22

17:15

2024-03-04 10:07:00Rajoni TEMA

1 Komente

 1. U
  Ushtaraku

  Kokra e idioteve politikane keni 33 vjet qe thoni NATO do na mbroj dhe sot kerkoni bazat ushtarake te Enverit se vet nuk keni bere asgje, zero.

  Lini një Përgjigje

  09:41 Rajoni

  21:19 Rajoni

  16:03 Rajoni

  15:40 Rajoni 1 koment

  13:20 Rajoni

  11:22 Rajoni 6 komente

  10:56 Rajoni 3 komente

  22:10 Rajoni 2 komente

  20:40 Rajoni

  18:50 Rajoni

  Më të lexuarat

  18:59 Politika 54 komente

  22:10 Kronika 1 koment

  11:04 Blog 75 komente

  09:19 Kronika 3 komente

  09:10 Kronika 6 komente

  10:12 Politika 25 komente

  Blog Tema

  17:48 Blog

  12:05 Blog 15 komente

  11:04 Blog 75 komente