Te fundit

18:10

18:01

17:49

17:40

17:29

17:19

17:10

17:02

2023-09-30 12:33:00Rajoni TEMA

1 Komente

 1. e
  emigranti

  Po bisedimet jane e vetmja rruge e duhur per zgjidhjen e problemit, por duhet ta kete parasysh Europa qe ishin pikerisht qendrimi I Borell e Lajcak qe nxiten Vucic te kaloje ne veprim. Se pari Serbia duhet te jape llogari per kete akt terrorist dhe bisedimet para se te diskutohet per asosacionin te zgjidhet ceshtja e te zhdukurve qe ndodhen ne varreza masive, ndersa asosacioni te lidhet me njohje te Kosoves. Kjo eshte rruga e drejte per zgjidhjen perfundimtare te konfliktit .

  Lini një Përgjigje

  12:14 Rajoni 3 komente

  11:30 Rajoni 1 koment

  10:56 Rajoni 3 komente

  10:54 Rajoni 9 komente

  10:43 Rajoni

  09:58 Rajoni

  09:50 Rajoni 1 koment

  09:42 Rajoni 3 komente

  09:32 Rajoni

  09:30 Rajoni 16 komente

  Më të lexuarat

  10:06 Dossier 3 komente

  18:48 Politika 7 komente

  09:14 Blog 10 komente

  09:10 Politika 5 komente

  20:43 Politika 8 komente

  18:35 Politika 25 komente

  Blog Tema

  17:49 Blog

  17:29 Blog

  16:36 Blog