Te fundit

20:10

20:07

20:00

19:48

19:40

19:31

19:23

19:17

2023-09-30 09:42:00Rajoni TEMA

3 Komente

 1. S
  Shqiptari

  Rrespekte per deputetin Hollandez .

  1. B
   Bravo Frroço Çupi

   Politike e vertete europiane, paralajmeruese dhe suportuese ndaj realiteti shqiptar ne Europe.

   1. U
    Umor Isti

    Borrelli: Do ta mendojme e dao ta diskutojme kete pune o Kreshnik Martine (Sjoerd Wiemer Sjoerdsma)!

    Lini një Përgjigje

    09:32 Rajoni

    09:30 Rajoni 16 komente

    09:23 Rajoni 2 komente

    22:10 Rajoni 10 komente

    22:00 Rajoni

    21:00 Rajoni

    20:22 Rajoni 1 koment

    20:00 Rajoni 5 komente

    19:00 Rajoni 2 komente

    18:51 Rajoni 3 komente

    Më të lexuarat

    22:10 Kronika 1 koment

    11:04 Blog 78 komente

    09:19 Kronika 3 komente

    09:10 Kronika 7 komente

    10:12 Politika 30 komente

    17:02 Ekonomia 15 komente

    Blog Tema

    18:59 Blog

    17:48 Blog 1 koment

    12:05 Blog 9 komente