Te fundit

01:10

22:41

22:25

22:10

21:58

22:00

21:50

21:40

2024-04-16 13:57:00Rajoni TEMA

2 Komente

 1. b
  bashkimi per drejtesi

  Sistemi i sigurisë dhe drejtësisë në Kosovë në këto tri vitet e fundit ka rënë në nivelin e më të ultë të historisë e njerëzore dhe për ketë askush nuk jep përgjegjësi. Kjo gjendje e tmerrshme kriminale që po mbretëron në Kosovë është pasoji e varfërisë, traumës politike dhe keqtrajtimit dhe mos trajtimit të çështjeve kontestuese në familje dhe midis familjarëve.Tmerr ddhe mjerim.

  1. O
   O sa mire me ken shyftare, o hej.

   Na, shyftart jena akoma ne prehistori. Ani pse majm syza moderrne n kaptin.

   Lini një Përgjigje

   13:15 Rajoni

   11:20 Rajoni

   10:49 Rajoni 31 komente

   10:10 Rajoni 2 komente

   09:25 Rajoni 1 koment

   22:25 Rajoni 5 komente

   20:50 Rajoni 6 komente

   20:00 Rajoni 108 komente

   19:38 Rajoni 23 komente

   18:35 Rajoni 42 komente

   Më të lexuarat

   09:31 Politika 24 komente

   17:40 Kronika 10 komente

   09:44 Politika 49 komente

   11:41 Politika 14 komente

   16:15 Kronika 19 komente

   09:38 Rajoni 22 komente

   Blog Tema

   18:08 Blog

   10:40 Blog 6 komente

   18:59 Blog 6 komente