Te fundit

22:41

22:25

22:16

22:10

22:00

21:50

21:48

21:40

2023-12-01 21:40:00Rajoni TEMA

1 Komente

 1. r
  reti11

  Kriminelët e beogradit, nepermjet spastrimeve etnike dhe genocideve po kerkojne srrbine e supermadhe! Po karin do merrni. Përndryshe ka luftë! Ne menyre te padiskutueshme s'duhen lejuar krijesa te tilla monstruoze ne Europë! Keto jane qarte planet e Putanës mongole ne moske.

  Lini një Përgjigje

  20:40 Rajoni 9 komente

  20:30 Rajoni 1 koment

  20:12 Rajoni 3 komente

  19:39 Rajoni 1 koment

  18:48 Rajoni 1 koment

  18:39 Rajoni 19 komente

  18:07 Rajoni 1 koment

  17:20 Rajoni 4 komente

  17:07 Rajoni 3 komente

  16:10 Rajoni 4 komente

  Më të lexuarat

  09:20 Politika 10 komente

  10:03 Sport 34 komente

  11:59 Sociale 47 komente

  09:14 Politika 4 komente

  17:05 Politika 10 komente

  19:19 Politika

  Blog Tema

  19:00 Blog

  14:30 Blog 13 komente

  19:44 Blog 7 komente