Te fundit

19:41

19:40

19:30

19:20

19:17

19:10

18:52

18:50

2023-05-21 20:10:00Rajoni TEMA

1 Komente

 1. a
  alphazeta

  Është thënë bukur. Duhet vënë theksi te rritja e sektorit prodhues dhe te bujqësia. Defiçiti tregtar është i tmerrshëm. Prandaj duhet të mbrohet prodhimi i brendshëm nga dumpingu i vendeve të huaja. Faji është i atyre dru me pre-ve që kanë qeverisur Kosovën këto 20 vitet e fundit, si Thaçi, Mustafa etj. Edhe në Shqipëri duhet të tregohet kujdes i veçantë për rritjen e sektorit prodhues në vend. Vetëm me turizmin dhe rrugët nuk shkohet larg.

  Lini një Përgjigje

  19:10 Rajoni

  17:30 Rajoni

  17:20 Rajoni 2 komente

  15:48 Rajoni 3 komente

  15:37 Rajoni

  14:47 Rajoni

  13:24 Rajoni

  11:28 Rajoni

  11:16 Rajoni 12 komente

  10:57 Rajoni

  Më të lexuarat

  10:24 Kronika 6 komente

  12:25 Kronika 4 komente

  12:15 Politika 15 komente

  10:31 Kronika 9 komente

  20:19 Kronika

  09:17 Kronika 39 komente

  Blog Tema

  09:39 Blog 8 komente

  18:18 Blog 10 komente

  17:05 Blog