Te fundit

22:41

22:25

22:10

22:00

21:50

21:40

21:30

21:20

2023-09-30 10:56:46Rajoni TEMA

3 Komente

 1. K
  Koli

  Po pse shkoni akoma ne Greqi,or Shqiptaret e mij.E di qe eshte Aksident,por me mire ne vendin tuaj sesa ne ate vend Muti.

  1. D
   Detari

   ne skiperi te vrasin pse shikove ose sidomos ne trafik dhe e dyta nuk jetohen ne ate vend me gjithe ato britma nga xhamite.

   1. Α Ω

    E drejte ,,ne qytete te jetojne myslymet ,,se atyre u therret hoxha nga minareja ,,,ne kauret me mir ne greqi ,,ose ne katundet tona ,,ku bie kambana e kishes ,,

  Lini një Përgjigje

  10:54 Rajoni 9 komente

  10:43 Rajoni

  09:58 Rajoni

  09:50 Rajoni 1 koment

  09:42 Rajoni 3 komente

  09:32 Rajoni

  09:30 Rajoni 16 komente

  09:23 Rajoni 2 komente

  22:10 Rajoni 10 komente

  22:00 Rajoni

  Më të lexuarat

  09:14 Blog 17 komente

  10:06 Dossier 15 komente

  09:10 Politika 9 komente

  11:02 Bota 11 komente

  09:39 Politika 11 komente

  09:30 Politika 13 komente

  Blog Tema

  17:49 Blog 2 komente

  17:29 Blog 15 komente

  16:36 Blog 6 komente