Te fundit

09:15

09:06

09:02

09:01

08:51

08:31

08:22

08:15

2023-12-01 19:39:44Rajoni TEMA

1 Komente

 1. T
  Toni

  N'daria jo... plumi ne koke po... dhe fut ne valle te tjeret per krimin faqeziun.. e gjora se ka kuptuar e jetonte me nje kriminel.... kujtojne qe femna eshte nje sende ose nje objekte pa vlere ku vendos mashkulli per jeten e tjetrit. Ngushellime te sinqerta familjes...

  Lini një Përgjigje

  18:48 Rajoni 1 koment

  18:39 Rajoni 19 komente

  18:07 Rajoni 1 koment

  17:20 Rajoni 4 komente

  17:07 Rajoni 3 komente

  16:10 Rajoni 4 komente

  14:37 Rajoni

  13:14 Rajoni 3 komente

  12:56 Rajoni 2 komente

  12:44 Rajoni 1 koment

  Më të lexuarat

  11:29 Ekonomia 48 komente

  10:16 Politika 22 komente

  11:13 Kronika 8 komente

  11:59 Dossier

  20:00 Rajoni 85 komente

  09:18 Bota

  Blog Tema

  21:10 Blog

  17:08 Blog

  09:19 Blog