Te fundit

17:14

17:05

16:59

16:57

16:52

16:45

16:33

16:30

2023-12-03 10:09:00Rajoni TEMA

2 Komente

 1. .
  ...

  Në ato vend ku shumica e popullsisë janë Musliman për gratë dhëne fëmijet nuka sigurië as paqë. A po ku mund të deportonë dhe të shtronë terrorizëm.

  1. A
   AC/DC

   shko ore bythqir lulishtesh. Shko qiu me ndonje gabel

  Lini një Përgjigje

  09:50 Rajoni

  21:00 Rajoni 2 komente

  20:40 Rajoni 2 komente

  20:38 Rajoni

  18:16 Rajoni 6 komente

  17:14 Rajoni 20 komente

  16:49 Rajoni 2 komente

  16:40 Rajoni 2 komente

  15:00 Rajoni

  13:00 Rajoni 1 koment

  Më të lexuarat

  21:22 Politika 39 komente

  18:09 Blog 25 komente

  09:10 Kulturë 9 komente

  19:47 Politika 53 komente

  19:19 Bota 9 komente

  09:17 Bota 11 komente

  Blog Tema

  17:05 Blog

  10:04 Blog 13 komente

  09:06 Blog 2 komente