Te fundit

22:41

22:25

22:10

22:00

21:50

21:40

21:30

21:20

2023-05-21 22:20:00Rajoni TEMA

1 Komente

 1. G
  Gostivari

  Jetuam dhe pjesërisht jetojmë me shovenizmin serb mbi një shekull e gjysmë. E dimë shumë më mirë se kush është ujku dhe qeni që leh kot ditë e natë e nuk i lë fqinjët rehat të bëjnë gjumin e natës dhe punët e ditës!

  Lini një Përgjigje

  20:30 Rajoni 6 komente

  20:10 Rajoni 1 koment

  19:10 Rajoni

  17:30 Rajoni

  17:20 Rajoni 2 komente

  15:48 Rajoni 3 komente

  15:37 Rajoni

  14:47 Rajoni

  13:24 Rajoni

  11:28 Rajoni

  Më të lexuarat

  09:14 Blog 17 komente

  10:06 Dossier 15 komente

  09:10 Politika 9 komente

  11:02 Bota 11 komente

  09:39 Politika 11 komente

  09:30 Politika 13 komente

  Blog Tema

  17:49 Blog 2 komente

  17:29 Blog 15 komente

  16:36 Blog 6 komente