Te fundit

09:21

09:19

09:15

09:06

09:02

09:01

08:51

08:31

2023-12-01 20:30:00Rajoni TEMA

1 Komente

 1. D
  Dallimi

  Vučić është nacionalist dhe bën çdo gjë për Serbinë ; ndryshe nga politikanët shqiptarë që mendojnë vetëm për luksin personal.

  Lini një Përgjigje

  20:12 Rajoni 3 komente

  19:39 Rajoni 1 koment

  18:48 Rajoni 1 koment

  18:39 Rajoni 19 komente

  18:07 Rajoni 1 koment

  17:20 Rajoni 4 komente

  17:07 Rajoni 3 komente

  16:10 Rajoni 4 komente

  14:37 Rajoni

  13:14 Rajoni 3 komente

  Më të lexuarat

  11:29 Ekonomia 48 komente

  10:16 Politika 26 komente

  11:13 Kronika 12 komente

  11:59 Dossier 1 koment

  20:00 Rajoni 84 komente

  17:42 Politika 18 komente

  Blog Tema

  21:10 Blog

  17:08 Blog 9 komente

  09:19 Blog 1 koment