Te fundit

22:42

22:30

22:20

22:10

22:00

21:50

21:39

21:30

2023-12-09 20:10:34Rajoni TEMA

4 Komente

 1. T
  Tirona

  Hajde xhaxh se ene ti për ti shku mrapa çunit je.. Ka ven qelia ene për ty.

  1. A
   Ari

   Jo more, ashtu te paska thene djali? Dhe ti e besove? Paska marre shume djali nga ju, palaco, mashtrues!

   Lini një Përgjigje

   19:48 Rajoni

   18:30 Rajoni 22 komente

   18:19 Rajoni 1 koment

   16:37 Rajoni 1 koment

   14:33 Rajoni

   14:20 Rajoni

   14:00 Rajoni

   12:32 Rajoni

   11:47 Rajoni

   11:17 Rajoni

   Më të lexuarat

   09:10 Kronika 29 komente

   09:25 Sociale 23 komente

   10:50 Politika 39 komente

   17:40 Bota 16 komente

   14:39 Kronika 10 komente

   15:40 Kronika 15 komente

   Blog Tema

   20:50 Blog 2 komente

   20:10 Blog 11 komente

   19:00 Blog 9 komente