Te fundit

21:00

20:56

20:50

20:40

20:29

20:25

20:20

20:10

2023-12-01 12:56:00Rajoni TEMA

2 Komente

 1. S
  Shkërdheni

  Policia duhet të kontrolloi, telefonin e të ndjerës dhe telefonin e bashkëshortit. Aty ndoshta gjen dhe kriminelët.

  1. D
   Dursakja

   Kjo ngjarje e rëndë duhet të bëhet shkak për të analizuar ndërgjegjësimin e shoqërisë se çfarë po ndodh me të. Media duhet të jap më shumë kontribut në trajtimin e problemeve që ka shoqëria shqiptare.

   Lini një Përgjigje

   12:44 Rajoni 1 koment

   12:21 Rajoni 12 komente

   11:59 Rajoni 7 komente

   11:50 Rajoni 18 komente

   11:18 Rajoni 2 komente

   10:52 Rajoni 4 komente

   10:43 Rajoni 1 koment

   10:14 Rajoni 1 koment

   09:50 Rajoni

   21:30 Rajoni 6 komente

   Më të lexuarat

   22:10 Kronika 1 koment

   11:04 Blog 80 komente

   09:19 Kronika 3 komente

   09:10 Kronika 7 komente

   17:02 Ekonomia 21 komente

   10:12 Politika 30 komente

   Blog Tema

   18:59 Blog 2 komente

   17:48 Blog 2 komente

   12:05 Blog 9 komente