Te fundit

14:36

14:27

14:19

14:10

14:02

13:59

13:50

13:38

2022-08-29 13:23:00Shëndeti TEMA

1 Komente

 1. K
  Këshilltari Presidentit BEGAJ

  Një kg pastërma dashi 25 000 lekë të vjetra, në pranverë ka perime artificiale dhe kafshë të shëndetëshme me hormone të rrezikshme për njeriun.

  Lini një Përgjigje

  10:55 Shëndeti 2 komente

  18:41 Shëndeti 6 komente

  14:14 Shëndeti 1 koment

  22:00 Shëndeti

  11:39 Shëndeti 1 koment

  17:47 Shëndeti 1 koment

  14:10 Shëndeti

  11:42 Shëndeti 1 koment

  16:11 Shëndeti 1 koment

  10:16 Shëndeti 1 koment

  Më të lexuarat

  12:04 Sociale 16 komente

  20:50 Sociale 6 komente

  09:05 Kronika 1 koment

  17:00 Politika 14 komente

  18:10 Politika 12 komente

  10:18 Rajoni 10 komente

  Blog Tema

  12:18 Blog 1 koment

  11:41 Blog 1 koment

  09:34 Blog 1 koment