Te fundit

22:41

22:25

22:10

22:00

21:50

21:40

21:30

21:20

2022-08-22 14:14:00Shëndeti The Economist

1 Komente

 1. K
  Këshilltari Presidentit BEGAJ

  Duhet ditur që një njëri është bartës i 10 sëmundjeve infektive dhe të rënda para se pronostic vitale të angazhohet, ose ndryshe chronomètre i vdekjes.

  Lini një Përgjigje

  22:00 Shëndeti

  11:39 Shëndeti 1 koment

  17:47 Shëndeti 1 koment

  14:10 Shëndeti

  11:42 Shëndeti 1 koment

  16:11 Shëndeti 1 koment

  10:16 Shëndeti 1 koment

  13:19 Shëndeti 1 koment

  12:40 Shëndeti 3 komente

  12:01 Shëndeti 2 komente

  Më të lexuarat

  09:14 Blog 17 komente

  10:06 Dossier 15 komente

  09:10 Politika 9 komente

  11:02 Bota 11 komente

  09:39 Politika 11 komente

  09:30 Politika 13 komente

  Blog Tema

  17:49 Blog 2 komente

  17:29 Blog 15 komente

  16:36 Blog 6 komente