Te fundit

22:41

22:29

22:20

22:12

22:00

21:50

21:40

21:39

2022-08-26 18:41:26Shëndeti Enver Robelli

6 Komente

 1. M
  Mira

  Omer Dzemali completed his medical degree in 2000 at the Johannes Gutenberg University in Mainz, Germany. He completed his residency training in cardiovascular and thoracic surgery 2006 at the Wolfgang Goethe University hospital in Frankfurt/Main, Germany. After finishing his training, he obtained his venia legend for cardiac surgery and functions as lecturer at the University of Frankfurt/Main ever since. In 2010, he moved to Zurich, Switzerland as deputy chief of cardiac surgery and focus on minimally invasive mitral valve repair and root sparing aortic valve repair. Since 2014 Omer Dzemali holds an extraordinary professorship at the Faculty of Medicine in Skopje and Tetova, Macedonia and was appointed Doctor honoris causa in 2016 at the University of Tetova, Macedonia. Currently, he is the Head of the Department of Cardiac Surgery at the City Hospital Triemli Zurich, Switzerland. His areas of interest are minimally invasive surgery, especially complex mitral valve surgery and reconstructive aortic valve surgery, OPCAB surgery and complex aortic surgery.

  1. K
   Këshilltari Presidentit BEGAJ

   98 %e emigrantëve shqiptar bëjnë punë fizike, ndërtim, pastrim, transport, ka dhe 2% që janë deputet, mjek ose roje. Guri rëndë peshon në vëndin e vet. Atje s'ke të arrdhme, fëmijët përfundojn në burg, depresif dhe të alkolizuar.

   1. V
    Virusi

    E lexova pa nderprerje, u kenaqa. Njeri punetor, i mencur dhe human. Respekte per kete doktor qe realizoi endrren e vet dhe sot shpeton njerez.

    1. J
     John Qelbashi

     Shume mire ka bere Omeri! Per vehten e vet. Po pse duhet te perbeje lajm te gezueshem per Shqiptaret? A nuk thoshte Naim Frasheri: Mjaft punove per te tjere o fatkeq!/ Kujto vendin tek ke lere dhe tek heq. Me i dobishem eshte per shqiptaret nje coban dhish se sa Omer Shkencetari qe do na shpetoje zicerianet

     1. L
      Luli

      Omeri eshte shembulli se me pune arrihet gjithcka. Per njerez me permasa te tilla, vendlindja nuk mjafton.

     2. B
      Baliu

      Keshilltari ka te drejte plotesisht. Me pune nuk mberrihet gjithqka ne mergim. Keto "suksese" jan te perkoheshme dhe sherbejne vetem per te lustruar imazhin e vendit te "mrekullive".

      Lini një Përgjigje

      14:14 Shëndeti 1 koment

      22:00 Shëndeti

      11:39 Shëndeti 1 koment

      17:47 Shëndeti 1 koment

      14:10 Shëndeti

      11:42 Shëndeti 1 koment

      16:11 Shëndeti 1 koment

      10:16 Shëndeti 1 koment

      13:19 Shëndeti 1 koment

      12:40 Shëndeti 3 komente

      Më të lexuarat

      09:09 Bota

      16:07 Bota

      17:29 Sociale

      10:52 Bota

      19:10 Dossier

      17:20 Politika

      Blog Tema

      20:10 Blog

      20:00 Blog

      10:25 Blog 1 koment