Te fundit

19:30

19:24

19:20

19:17

19:10

18:52

18:50

18:41

2022-08-02 12:01:00Shëndeti TEMA

2 Komente

 1. F
  Fakin e ka Politika

  jena 22 -vjecar dhe mendjen e kena vec per seks dhe se kur do dalim ne Pension si pleq 65-vecar .S'ka asnji te ardhme pranej berisha meta vodhi gjithe Shqipnin 31 -vjet e lan ket vend shkretetire

  1. B
   Bumbum..bum

   Hani keq. Sheqeri industrial esht armiku

   Lini një Përgjigje

   22:00 Shëndeti 3 komente

   21:15 Shëndeti 1 koment

   17:08 Shëndeti

   11:07 Shëndeti

   22:00 Shëndeti

   15:09 Shëndeti 2 komente

   17:40 Shëndeti 4 komente

   14:55 Shëndeti 1 koment

   14:42 Shëndeti 2 komente

   21:45 Shëndeti 2 komente

   Më të lexuarat

   10:24 Kronika 6 komente

   12:25 Kronika 4 komente

   12:15 Politika 15 komente

   10:31 Kronika 9 komente

   20:19 Kronika

   09:17 Kronika 39 komente

   Blog Tema

   09:39 Blog 8 komente

   18:18 Blog 10 komente

   17:05 Blog