Te fundit

22:40

22:25

22:10

22:00

21:50

21:40

21:30

21:20

2022-08-31 13:28:31Shëndeti TEMA

1 Komente

 1. K
  Këshilltari Presidentit BEGAJ

  Truri i njeriut ndryshon në peshë ku tek meshkujt peshon më shumë, disa kan aftësi në shkoll dhe disa të tjerrëve nuk ju a ha qeni shkopin për të tjerrat.

  Lini një Përgjigje

  15:35 Shëndeti 1 koment

  21:50 Shëndeti 3 komente

  18:06 Shëndeti 9 komente

  13:23 Shëndeti 1 koment

  10:55 Shëndeti 2 komente

  18:41 Shëndeti 6 komente

  14:14 Shëndeti 1 koment

  22:00 Shëndeti

  11:39 Shëndeti 1 koment

  17:47 Shëndeti 1 koment

  Më të lexuarat

  11:49 Sociale 18 komente

  10:40 Sociale 19 komente

  11:35 Blog 22 komente

  12:02 Ekonomia 37 komente

  15:28 Kronika 17 komente

  10:25 Blog 21 komente

  Blog Tema

  20:20 Blog

  12:16 Blog

  11:35 Blog 22 komente