Te fundit

15:33

15:20

15:10

15:07

15:09

14:58

14:49

14:36

2022-08-29 10:55:00Shëndeti TEMA

2 Komente

 1. K
  Këshilltari Presidentit BEGAJ

  Shkenca nuk shëron kancerin, e dëmton me Chimiothérapie, duke cënuar dhe organe tjerra deri sa sistemi nervor pëson hemoragjie cérébrale.

  1. B
   Baliu

   Nese ndalohet ai SALA ne mes te trurit po u sherojka kanceri, ky qenka nje zbulim gjenital!!!

   Lini një Përgjigje

   18:41 Shëndeti 6 komente

   14:14 Shëndeti 1 koment

   22:00 Shëndeti

   11:39 Shëndeti 1 koment

   17:47 Shëndeti 1 koment

   14:10 Shëndeti

   11:42 Shëndeti 1 koment

   16:11 Shëndeti 1 koment

   10:16 Shëndeti 1 koment

   13:19 Shëndeti 1 koment

   Më të lexuarat

   12:04 Sociale 20 komente

   20:50 Sociale 7 komente

   09:05 Kronika 1 koment

   10:18 Rajoni 10 komente

   17:00 Politika 11 komente

   18:10 Politika 12 komente

   Blog Tema

   12:18 Blog 1 koment

   11:41 Blog 1 koment

   09:34 Blog 1 koment