Te fundit

21:40

21:39

21:30

21:20

21:12

21:00

20:49

20:45

2022-09-14 10:16:00Sociale TEMA

1 Komente

 1. r
  rew

  ou kush e vrau kenedin kush e vrau te gjithe familjen kenedi, kush e vrau martin luther king, kush e vrau nicola tesla, kush e beri 11 shtatorin? kush suporton terrorizmin? e kushedi sa mijera njerez zhduken nga Cia dhe Fbi, kan goje efhe flasin edhe per propagand ruse

  Lini një Përgjigje

  10:13 Sociale 62 komente

  17:34 Sociale 1 koment

  16:39 Sociale 2 komente

  12:25 Sociale

  11:27 Sociale 2 komente

  09:07 Sociale 26 komente

  21:50 Sociale 17 komente

  21:10 Sociale 5 komente

  20:30 Sociale 3 komente

  19:58 Sociale

  Më të lexuarat

  09:09 Bota

  16:07 Bota

  10:52 Bota

  17:29 Sociale

  17:20 Politika

  15:38 Politika 17 komente

  Blog Tema

  20:10 Blog

  20:00 Blog

  10:25 Blog 1 koment