Te fundit

00:44

22:40

22:25

22:10

22:10

22:00

21:50

21:40

2023-06-09 17:19:54Sociale TEMA

8 Komente

  1. B
   Buce bastarde

   Pune karakurvash kriminele. Ne te kundert do te ish nje vajze e zakonshme nqse do te punonte ne bordell.

   1. D
    Drini

    Rrace kurvash.

    1. Z
     Zoti nuk te haron.

     Prinderit dhe Vajzat nuk te madhkojne dote,,,por Zoti do te zere frymen nje dite cfare ju ke bere Prinderve dhe Femijeve qe i ke lene vetem.

     1. Z
      Zoti nuk te haron.

      Prinderit dhe Vajzat nuk te madhkojne dote,,,por Zoti do te zere frymen nje dite cfare ju ke bere Prinderve dhe Femijeve qe i ke lene vetem.

      1. Z
       Zoti nuk te haron.

       Prinderit dhe Vajzat nuk te madhkojne dote,,,por Zoti do te zere frymen nje dite cfare ju ke bere Prinderve dhe Femijeve qe i ke lene vetem.

       1. Z
        Zoti nuk te haron.

        Prinderit dhe Vajzat nuk te madhkojne dote,,,por Zoti do te zere frymen nje dite cfare ju ke bere Prinderve dhe Femijeve qe i ke lene vetem.

        1. Z
         Zoti nuk te haron.

         Prinderit dhe Vajzat nuk te madhkojne dote,,,por Zoti do te zere frymen nje dite cfare ju ke bere Prinderve dhe Femijeve qe i ke lene vetem.

         Lini një Përgjigje

         15:20 Sociale 1 koment

         14:20 Sociale 4 komente

         12:53 Sociale 1 koment

         12:08 Sociale 2 komente

         22:41 Sociale 13 komente

         22:10 Sociale 2 komente

         22:00 Sociale 3 komente

         19:25 Sociale 9 komente

         15:44 Sociale 1 koment

         22:00 Sociale 1 koment

         Më të lexuarat

         13:30 Kronika 52 komente

         09:51 Kronika 14 komente

         16:35 Ekonomia 23 komente

         11:13 Kronika 24 komente

         09:08 Kronika 36 komente

         10:25 Kronika 25 komente

         Blog Tema

         17:12 Blog 38 komente

         16:20 Blog 4 komente

         14:03 Blog 8 komente