Te fundit

08:12

22:55

22:40

22:25

22:16

22:10

22:10

22:05

2023-12-03 17:50:00Sociale TEMA

1 Komente

 1. S
  Sunitet nuk behen njerez, lloji i kafshes.....

  Po c'karlliqe shkruan more edepsez!? Christmas m'Albanistan a Santa C!? Nuk ka vend arab qe feston festa kristiane. Arabet kane festat e tyre...ja nuk duket perdite m'Albanistan: vrasje,vrasje dhe perseri vrasje.... allah uakbar

  Lini një Përgjigje

  21:20 Sociale 1 koment

  16:33 Sociale 2 komente

  12:49 Sociale 2 komente

  10:40 Sociale 22 komente

  20:50 Sociale

  20:20 Sociale 3 komente

  20:20 Sociale 2 komente

  17:13 Sociale

  15:29 Sociale 3 komente

  10:28 Sociale 4 komente

  Më të lexuarat

  12:41 Politika 50 komente

  11:35 Politika 23 komente

  09:31 Politika 7 komente

  17:33 Politika 7 komente

  10:26 Sociale 27 komente

  09:16 Politika 12 komente

  Blog Tema

  18:18 Blog 2 komente

  21:40 Blog

  19:50 Blog 3 komente