Te fundit

22:40

22:25

22:10

22:00

21:50

21:40

21:30

21:20

2023-05-18 12:06:00Sociale TEMA

4 Komente

 1. e
  enxhi

  Shkon tek rruget me te largetat dhe nuk hedh 2-3 lopata asfalt tek rruga Bilal Xhaferi, pek shtepia e ofertave preane shkolles Petro Nini, pak metra larg Bllokut, qytetaret e se ciles paguajne taksat me te larta, si tek Blloku dhe sa 1/2 e takses se Erion Veliajt tek Kodra e Diellit. TURP!!!!!

  1. e
   enxhi

   Shkon tek rruget me te largetat dhe nuk hedh 2-3 lopata asfalt tek rruga Bilal Xhaferi, pek shtepia e ofertave preane shkolles Petro Nini, pak metra larg Bllokut, qytetaret e se ciles paguajne taksat me te larta, si tek Blloku dhe sa 1/2 e takses se Erion Veliajt tek Kodra e Diellit. TURP!!!!!

   1. e
    enxhi

    Shkon tek rruget me te largetat dhe nuk hedh 2-3 lopata asfalt tek rruga Bilal Xhaferi, pek shtepia e ofertave preane shkolles Petro Nini, pak metra larg Bllokut, qytetaret e se ciles paguajne taksat me te larta, si tek Blloku dhe sa 1/2 e takses se Erion Veliajt tek Kodra e Diellit. TURP!!!!!

    1. Z
     Zitat

     Pse te hedhi aty...te gjithe e dine qe aty e votojne .....

    Lini një Përgjigje

    20:40 Sociale

    12:02 Sociale 4 komente

    11:20 Sociale 7 komente

    09:15 Sociale

    21:00 Sociale 5 komente

    17:56 Sociale 19 komente

    15:25 Sociale 20 komente

    09:46 Sociale 7 komente

    11:10 Sociale 20 komente

    10:27 Sociale 27 komente

    Më të lexuarat

    11:49 Sociale 18 komente

    10:40 Sociale 19 komente

    11:35 Blog 22 komente

    12:02 Ekonomia 37 komente

    15:28 Kronika 17 komente

    10:25 Blog 21 komente

    Blog Tema

    20:20 Blog

    12:16 Blog

    11:35 Blog 22 komente