Te fundit

11:57

11:58

11:57

11:55

11:48

11:40

11:38

11:26

2023-05-11 20:53:00Sociale TEMA

4 Komente

  1. T
   Tekniku

   Te pakenaqur deri ne varr

   1. A
    Arzt

    Ik o lepi ndonje bythe! Palle!

  2. d
   doni

   dhe si me magji u hap dy dite para zgjedhjeve .....urime fikut

   Lini një Përgjigje

   11:43 Sociale 9 komente

   11:12 Sociale 2 komente

   09:36 Sociale 1 koment

   22:25 Sociale

   17:37 Sociale 12 komente

   14:50 Sociale 6 komente

   12:50 Sociale 3 komente

   09:12 Sociale 6 komente

   02:54 Sociale

   19:53 Sociale

   Më të lexuarat

   18:59 Politika 54 komente

   12:03 Politika 17 komente

   22:10 Kronika 1 koment

   17:55 Sociale 31 komente

   13:42 Politika 17 komente

   18:38 Politika 5 komente

   Blog Tema

   11:04 Blog 12 komente

   10:15 Blog 1 koment

   15:30 Blog 6 komente