Te fundit

22:41

22:25

22:10

22:00

21:50

21:40

21:30

21:20

2023-09-15 22:30:00Sociale TEMA

1 Komente

 1. P
  Perseri ne vilajet

  Kryesore eshte qe vazhdon te qendroje gjate gjithe kohes hapur Teqeja e kryevezirit dhe e hanem- vezireshave me turkoshakun malo-qemalin mbi krenat e tyre.

  Lini një Përgjigje

  19:18 Sociale

  14:37 Sociale 20 komente

  13:45 Sociale 15 komente

  19:30 Sociale 8 komente

  12:28 Sociale 4 komente

  09:36 Sociale 25 komente

  14:36 Sociale 1 koment

  13:07 Sociale 8 komente

  11:56 Sociale 1 koment

  10:51 Sociale 25 komente

  Më të lexuarat

  09:14 Blog 17 komente

  10:06 Dossier 15 komente

  09:10 Politika 9 komente

  11:02 Bota 11 komente

  09:39 Politika 11 komente

  09:30 Politika 13 komente

  Blog Tema

  17:49 Blog 2 komente

  17:29 Blog 15 komente

  16:36 Blog 6 komente