Te fundit

18:10

18:01

17:49

17:40

17:29

17:19

17:10

17:02

2024-02-22 17:44:55Sociale TEMA

2 Komente

 1. B
  B

  Nje bir i vertete ,qe e meriton dashurine hyjnore te nenes se vet,Dhe uratat e saj do te vazhdojne te shoqerojne ne jeten tende.

  1. t
   the psycho painter

   nena shkofte ne paqe ,por ti je kokrra e hajdutit

   Lini një Përgjigje

   17:37 Sociale 2 komente

   10:37 Sociale 12 komente

   22:00 Sociale 2 komente

   21:26 Sociale

   18:03 Sociale

   17:45 Sociale 55 komente

   15:10 Sociale 2 komente

   10:17 Sociale 42 komente

   09:13 Sociale 33 komente

   19:08 Sociale 3 komente

   Më të lexuarat

   10:06 Dossier 3 komente

   18:48 Politika 7 komente

   09:14 Blog 10 komente

   09:10 Politika 5 komente

   20:43 Politika 8 komente

   18:35 Politika 25 komente

   Blog Tema

   17:49 Blog

   17:29 Blog

   16:36 Blog