Te fundit

22:41

22:25

22:10

22:00

21:50

21:40

21:30

21:20

2023-05-13 21:10:00Sociale TEMA

1 Komente

 1. R
  Respekte

  Mekanik i zoti, dhe ka thënë nje te vërtetë. Jo vetëm atehere, por edhe sot, njerezit nuk shohin punën e tyre, por punën e të tjerëve. Ka shumë cmirezinj thashethemexhinj, njerez qe marrin neper gojë te tjerët, shpifes, dhe qe u erreson sytë suksesi i të tjerëve. Shyqyr qe nuk e rrasën brenda atehere, sepse ashtu e haje, kot.

  Lini një Përgjigje

  19:30 Sociale 9 komente

  18:35 Sociale 8 komente

  16:17 Sociale 20 komente

  15:10 Sociale 3 komente

  15:00 Sociale 30 komente

  09:35 Sociale 24 komente

  22:25 Sociale

  18:13 Sociale 2 komente

  16:10 Sociale 4 komente

  20:53 Sociale 4 komente

  Më të lexuarat

  09:14 Blog 17 komente

  10:06 Dossier 15 komente

  09:10 Politika 9 komente

  11:02 Bota 11 komente

  09:39 Politika 11 komente

  09:30 Politika 13 komente

  Blog Tema

  17:49 Blog 2 komente

  17:29 Blog 15 komente

  16:36 Blog 6 komente