Te fundit

14:00

13:50

13:40

13:31

13:22

13:20

13:10

13:04

2023-09-17 19:00:00Sociale TEMA

1 Komente

 1. V
  Vranakonti

  Vendim dhe veprim shume i drejte. Nuk ka ç'i duhet nxenesit celulari ne shkolle. Nxenesi ne shkolle shkon te meret me librat e harxho kohen per te mesuar dhe jo me celularin.

  Lini një Përgjigje

  18:44 Sociale

  12:43 Sociale

  22:30 Sociale

  22:00 Sociale

  18:30 Sociale 13 komente

  18:00 Sociale 26 komente

  11:48 Sociale

  11:08 Sociale 7 komente

  22:39 Sociale

  22:30 Sociale 1 koment

  Më të lexuarat

  17:52 Politika 35 komente

  18:23 Kronika 9 komente

  17:29 Politika 12 komente

  20:38 Blog 15 komente

  10:18 Kronika 11 komente

  17:11 Blog 12 komente

  Blog Tema

  11:42 Blog 2 komente

  10:48 Blog 2 komente

  10:39 Blog