Te fundit

22:40

22:25

22:10

22:00

21:50

21:40

21:30

21:20

2023-05-19 21:20:00Sociale TEMA

3 Komente

 1. R
  Ropi

  ????????????????????????????????????????????

  1. L
   Loni ish dashnori i Grides!

   Duan turizem dhe nuk hsne te afte te mbkedhin plehrat...Mendimi i pare qe i vjen njeriut ne koke eshte se atje jetojne njerez plehra!

   1. A
    ALBANOI

    Jo nuk eshte vetem faji i tyre por edhe i vizitoreve qew vijne deme te bejne pikniqe, DHE KJO NDOSH KUDO DUKE FILLUAR NE TIATNE E TUTJE !!

   Lini një Përgjigje

   09:28 Sociale 5 komente

   19:23 Sociale 1 koment

   13:56 Sociale 7 komente

   12:06 Sociale 4 komente

   20:40 Sociale

   12:02 Sociale 4 komente

   11:20 Sociale 7 komente

   09:15 Sociale

   21:00 Sociale 5 komente

   17:56 Sociale 19 komente

   Më të lexuarat

   11:49 Sociale 18 komente

   10:40 Sociale 19 komente

   11:35 Blog 22 komente

   12:02 Ekonomia 37 komente

   15:28 Kronika 17 komente

   10:25 Blog 21 komente

   Blog Tema

   20:20 Blog

   12:16 Blog

   11:35 Blog 22 komente