Te fundit

11:26

11:24

11:15

11:12

11:05

11:04

10:57

10:55

2023-12-01 20:20:00Sociale TEMA

2 Komente

 1. T
  Taraboshi

  Tani thuhet duhet...duhet kurse dikur thuhen te behet tani jo pastaj.Ajo zone behet sic ka qene vetem nese ngjallet Xhaxhi Enver dhe njerezit super te ditur qe vinte ne krye te puneve te medha

  1. f
   foshnja

   Tani nuk ka asnje arsye per tu ruajtur si zona natyrore, prandaj ti ndertojme vila dhe hotele si ne Butrint dhe cdo pellembe tjeter, qofte repart ushtarak, pyll, apo dhe toke private. Digjeni dhe e beni beton Shqiperine e dhjere por krenare

   Lini një Përgjigje

   17:13 Sociale

   15:29 Sociale 3 komente

   10:28 Sociale 4 komente

   09:16 Sociale 8 komente

   12:50 Sociale

   12:49 Sociale

   12:13 Sociale 23 komente

   09:41 Sociale 7 komente

   09:11 Sociale 32 komente

   19:19 Sociale

   Më të lexuarat

   11:52 Bota 13 komente

   18:59 Politika 54 komente

   12:03 Politika 17 komente

   22:10 Kronika 1 koment

   17:55 Sociale 30 komente

   13:42 Politika 17 komente

   Blog Tema

   11:04 Blog

   10:15 Blog 1 koment

   15:30 Blog 6 komente