Te fundit

21:50

21:40

21:39

21:30

21:20

21:12

21:00

20:49

2023-05-14 14:26:00Sociale Nga Hamdi Jupe

1 Komente

 1. R
  Rorirota

  Një përshkrim të tillë do bëja dhe unë kur erdha për të votuar në prill të 21-shit. I njëjti veprim, por nuk është se përsëritëm procesin, u lejova të votoj me kartën e identitetit edhe pse gishti nuk identifikohej në aparat. Isha tek shkolla A.Z. Çajupi. Shpenzime kot, Celibashi duhet të mbajë përgjegjësi për papërgjegjshmërinë e tij.

  Lini një Përgjigje

  21:20 Sociale

  21:10 Sociale 1 koment

  19:30 Sociale 9 komente

  18:35 Sociale 8 komente

  16:17 Sociale 20 komente

  15:10 Sociale 3 komente

  15:00 Sociale 30 komente

  09:35 Sociale 24 komente

  22:25 Sociale

  18:13 Sociale 2 komente

  Më të lexuarat

  09:09 Bota

  16:07 Bota

  10:52 Bota

  17:29 Sociale

  17:20 Politika

  15:38 Politika 17 komente

  Blog Tema

  20:10 Blog

  20:00 Blog

  10:25 Blog 1 koment