Te fundit

22:55

22:40

22:25

22:16

22:10

22:10

22:05

22:01

2024-02-22 22:25:00Sociale TEMA

2 Komente

 1. V
  Veterineri -1982

  A duhet ta themi per kete emertimin : Pseudopest ose Murtaja dhe shpjegoje a prek ose jo shpendet e ujit !

  1. T
   Trojan

   Pasi jane ngopur me dele dhi dhe pula te ngordhura ,thane hajde te nxjerim ndonje njoftim sa per sy dhe faqe ,a e mbani mend me pulat /?

   Lini një Përgjigje

   21:40 Sociale 2 komente

   18:49 Sociale 15 komente

   17:44 Sociale 2 komente

   17:37 Sociale 2 komente

   10:37 Sociale 12 komente

   22:00 Sociale 2 komente

   21:26 Sociale

   18:03 Sociale

   17:45 Sociale 55 komente

   15:10 Sociale 2 komente

   Më të lexuarat

   12:41 Politika 50 komente

   11:35 Politika 23 komente

   09:31 Politika 7 komente

   17:33 Politika 7 komente

   10:26 Sociale 27 komente

   09:16 Politika 12 komente

   Blog Tema

   18:18 Blog 2 komente

   21:40 Blog

   19:50 Blog 3 komente