Te fundit

22:41

22:29

22:20

22:12

22:00

21:50

21:40

21:39

2023-12-02 21:20:00Sociale TEMA

1 Komente

 1. L
  Likoskendaj

  Ca studiojne, po ka dhe nga ato qe bejne personal secretary per pare. Njoh dy motra nga Tirana qe e kane babane biznesmen kompjuterash po nuk iu teprojne dollaret. E kuptoni vete c'behet.

  Lini një Përgjigje

  16:33 Sociale 2 komente

  12:49 Sociale 2 komente

  10:40 Sociale 22 komente

  20:50 Sociale

  20:20 Sociale 3 komente

  20:20 Sociale 2 komente

  17:13 Sociale

  15:29 Sociale 3 komente

  10:28 Sociale 4 komente

  09:16 Sociale 8 komente

  Më të lexuarat

  09:09 Bota

  16:07 Bota

  17:29 Sociale

  10:52 Bota

  19:10 Dossier

  17:20 Politika

  Blog Tema

  20:10 Blog

  20:00 Blog

  10:25 Blog 1 koment