Te fundit

09:56

09:50

09:49

09:40

09:33

09:31

09:25

09:21

2023-12-04 17:11:00Sport TEMA

5 Komente

 1. A
  A

  Sa te shkoni do ktheheni dhe e keni mendjen te fizioterapia dhe kushtet luksoze

  1. B
   B

   A...une them mos vemi fare ta anullojme...kush luan me ato ekipe, behemi gati per Boterorin.

  2. S
   Slim

   "Ambiente për të bërë stërvitje brenda apo jashtë, fizioterapi, masazhi siç i kemi ne në Shqipëri"...Sa mire qe ne Gjermani arrihen standardet e larta te Shqiperise. Me perpjekje, po arrihen

   1. t
    tpc

    Luajme ne qershor e jo ne korrik o gazetaruc.

    Lini një Përgjigje

    16:53 Sport 1 koment

    15:50 Sport 5 komente

    15:17 Sport

    14:49 Sport 1 koment

    13:57 Sport 1 koment

    13:51 Sport 4 komente

    10:17 Sport 5 komente

    10:11 Sport 2 komente

    09:39 Sport

    21:16 Sport

    Më të lexuarat

    11:29 Ekonomia 48 komente

    10:16 Politika 26 komente

    11:13 Kronika 12 komente

    11:59 Dossier 1 koment

    20:00 Rajoni 84 komente

    17:42 Politika 18 komente

    Blog Tema

    21:10 Blog

    17:08 Blog 9 komente

    09:19 Blog 1 koment