Te fundit

08:44

08:38

08:27

08:17

22:41

22:29

22:20

22:12

2024-03-04 15:07:19Sport TEMA

1 Komente

 1. L
  Lasgushi

  Me koço kokëdhimën mereni ju.Ai dhe " ndërmarjet" e ti pirsm7da kanë qënë.Ai vetëm të xhvasë,nge shteti dhe mileti,nëpëtmjet batakçillëqeve,mashtrimi,evazionit,kërcënimin,aty ku i ecën dhe bythëlëpirjes si ndaj Salës,Edit,Dukës dhe sekretarëve të parë,si produk më i keq i socializmit.Ka vetëm një homolog;Tritan Shehun.

  Lini një Përgjigje

  13:17 Sport 63 komente

  13:01 Sport

  12:18 Sport 1 koment

  11:02 Sport

  20:21 Sport

  18:35 Sport

  18:09 Sport

  17:06 Sport

  16:35 Sport

  15:39 Sport 1 koment

  Më të lexuarat

  09:09 Bota

  16:07 Bota

  17:29 Sociale

  19:10 Dossier

  17:20 Politika

  10:52 Bota

  Blog Tema

  20:10 Blog

  20:00 Blog

  10:25 Blog 1 koment