Te fundit

22:41

22:25

22:16

22:10

22:00

21:50

21:48

21:40

2023-12-04 10:11:02Sport TEMA

2 Komente

 1. A
  AC/DC

  nje grek i mire eshte nje grek i vdekur

  1. e
   emigranti

   Pergjithesimi dhe paragjykimi jane karakteristikat e injorantit .....

  Lini një Përgjigje

  09:39 Sport

  21:16 Sport

  19:12 Sport 9 komente

  18:02 Sport 1 koment

  16:11 Sport

  15:45 Sport

  14:16 Sport

  13:44 Sport 5 komente

  13:05 Sport 2 komente

  12:38 Sport

  Më të lexuarat

  09:20 Politika 10 komente

  10:03 Sport 34 komente

  11:59 Sociale 47 komente

  09:14 Politika 4 komente

  17:05 Politika 10 komente

  19:19 Politika

  Blog Tema

  19:00 Blog

  14:30 Blog 13 komente

  19:44 Blog 7 komente