Te fundit

15:27

15:26

15:19

15:07

15:02

14:56

14:55

14:47

2022-09-20 14:30:29Sport TEMA

1 Komente

 1. o
  ok , super _gjithcka eshte ne doren tuaj

  Jepni maksimumin ne fushe , mbuloni kundershtarin duke mos i len atij asnji shanc te organizohet e rrezikoje , mos lini hapsira te lira kundeshtarit, kontrolloni vehten ne fushe se ku jeni si pozicion dhe ku eshte kundershtari ,,fitojini te gjitha dyluftimet me kundershtaret ,mos beni as edhe nji pase gabim , mbajini nen presion kundershtaret , te koncetruar koke e kembe dhe 6 pikeshen e keni te garantuar .

  Lini një Përgjigje

  14:10 Sport 1 koment

  13:23 Sport 2 komente

  12:45 Sport 3 komente

  12:27 Sport 1 koment

  22:00 Sport 1 koment

  19:47 Sport 2 komente

  19:27 Sport 4 komente

  19:07 Sport

  18:30 Sport

  17:08 Sport

  Më të lexuarat

  18:00 Politika 16 komente

  18:23 Bota 22 komente

  22:20 Politika 22 komente

  15:34 Rajoni 13 komente

  09:26 Rajoni 20 komente

  17:33 Blog 43 komente

  Blog Tema

  12:45 Blog

  21:09 Blog 1 koment

  17:33 Blog 43 komente