Te fundit

21:50

21:40

21:36

21:30

21:20

21:10

21:00

20:56

2023-09-18 19:41:00Sport TEMA

1 Komente

 1. D
  Dhe mbi mut,guxojne dhe dalin trandafila

  Veliaj-ky pushtetar,ne ndryshim me cdo pushtetar tjeter, i personifikon shtetarin,pune-dashes pasionant,vizionar me spekter te gjere per te ardhmes europiane,TRIM,i sinqerte dhe i hapur. Prandaj nga zemra i uroj Veliajt dhe familjes se tij: Perhere shendet dhe lumturi!

  Lini një Përgjigje

  18:10 Sport

  17:18 Sport 1 koment

  16:30 Sport 2 komente

  15:19 Sport 1 koment

  13:36 Sport 14 komente

  13:23 Sport 2 komente

  13:00 Sport

  18:34 Sport

  16:38 Sport

  15:54 Sport 2 komente

  Më të lexuarat

  22:10 Kronika 1 koment

  11:04 Blog 80 komente

  09:19 Kronika 3 komente

  09:10 Kronika 7 komente

  17:02 Ekonomia 21 komente

  17:22 Politika 8 komente

  Blog Tema

  18:59 Blog 2 komente

  17:48 Blog 2 komente

  12:05 Blog 9 komente