Te fundit

22:41

22:25

22:16

22:10

22:00

21:50

21:48

21:40

2023-12-03 13:05:31Sport TEMA

2 Komente

 1. X
  Xhaxhua jam

  O "gazetar " bëhu gazetar. Çfar lajmi është ky ?! Nuk u bë përjashtim për kombëtaren tonë, të gjitha skuadrat u prezan me flamurin e tyre kombëtar dhe golat më të bukur.

  1. X
   Xhaxhua jam

   O "gazetar " bëhu gazetar. Çfar lajmi është ky ?! Nuk u bë përjashtim për kombëtaren tonë, të gjitha skuadrat u prezan me flamurin e tyre kombëtar dhe golat më të bukur.

   Lini një Përgjigje

   12:38 Sport

   12:06 Sport

   11:42 Sport

   11:21 Sport

   21:51 Sport 2 komente

   21:16 Sport

   20:53 Sport 1 koment

   20:31 Sport

   20:20 Sport 4 komente

   20:12 Sport

   Më të lexuarat

   09:20 Politika 10 komente

   10:03 Sport 34 komente

   11:59 Sociale 47 komente

   09:14 Politika 4 komente

   17:05 Politika 10 komente

   19:19 Politika

   Blog Tema

   19:00 Blog

   14:30 Blog 13 komente

   19:44 Blog 7 komente