FOTOT/ Prezantuesja e Champions League, që po çmend shqiptarët…

Champions League është një nga evenimentet më të ndjekura në bota, dhe natyrisht edhe në Shqipëri.

Por, prezantuesja Eva Murati është bërë një arsye më shumë për shqiptarët, që të ndjekin jo vetëm ndeshjet, por dhe analizat para dhe para ndeshjeve.

Dhe arsyesja nuk është e vështirë për t’u kuptuar.

Eva ndër të tjera, është e njohur edhe prej faktit se është “nuse” tek Jozefina Topalli, pasi prej vitesh është e lidhur me djalin e saj.

REMOTE_ADDR:[{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/eva-1-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/eva-1.jpg","attachment_id":"682414"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/eva-3-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/eva-3.jpg","attachment_id":"682416"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/eva-4-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/eva-4.jpg","attachment_id":"682417"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/03\/eva-9-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/03\/eva-9.jpg","attachment_id":"644488"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/03\/eva-16-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/03\/eva-16.jpg","attachment_id":"644495"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/03\/eva-11-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/03\/eva-11.jpg","attachment_id":"644490"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/03\/eva-15-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/03\/eva-15.jpg","attachment_id":"644494"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/03\/eva-12-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/03\/eva-12.jpg","attachment_id":"644491"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/eva-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/eva.jpg","attachment_id":"682413"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/eva-2-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/05\/eva-2.jpg","attachment_id":"682415"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/03\/eva-2-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/03\/eva-2.jpg","attachment_id":"644480"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/03\/eva-7-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/03\/eva-7.jpg","attachment_id":"644485"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/03\/eva-14-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/03\/eva-14.jpg","attachment_id":"644493"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/03\/eva-8-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/03\/eva-8.jpg","attachment_id":"644486"}]
                 Loading...